avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezolutiune contract - Bună ziua , Am încheiat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezolutiune contract - Bună ziua , Am încheiat in data de 16 06.2020 un contract prestări ...

Bună ziua ,
Am încheiat in data de 16 06.2020 un contract prestări servicii cu un furnizor în vederea accesului la sistemul de distribuție gaze naturale a unui imobil. La acea data am plătit și în avans aferent ( factura și chitatnta fiscala). Problema este ca furnizorul nu și a îndeplinit obligații contractuale (nu a efectuat lucrarea - pe motivul unor modificări legislative în domeniu) De atunci, ma chinui sa mi recuperez suma de bani plătită și nedatorata însă fără vreun rezultat. Furnizorul nu răspunde la telefon, la email .. ma gândesc sa acționez în instanta pt rezolutiune contract și repunerea părților în situația anterioara.
Ma puteți ajuta cu o procedura având în vedere ca as dori sa ma reprezint singura în instanta? Ce șanse de câștig as avea? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie in cazul solicitarii repunerii partilor in situatia anterioara semnarii contractului Tedy28 Tedy28 Buna seara.In cazul in care solicit instantei rezilierea unui contract de prestari servicii (din culpa paratei) si repunerea partilor in situatia anterioara ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract furnizor extern de software George2011 George2011 Buna ziua As dori sa intreb ce pasi trebuie sa urmez pentru a inregistra un contract de distributie in Romania, cu un viitor furnizor de software ? Aici ma ... (vezi toată discuția)
Refuz plata prin ordin de plata ContSters40598 ContSters40598 Cum se pot recupera niste bani platiti unui furnizor prin OP, fara sa existe vreo factura sau vreun contract comercial, doar acest OP, suma ce reprezenta avans ... (vezi toată discuția)