avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sã îmi plãtesc singur contributiile pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sã îmi plãtesc singur contributiile pentru vechimea in munca

Pot sã îmi plãtesc singur contributiile pentru vechime in munca pe care am pierdut-o? Pentru anii nemumciti? Din pacate dupa terminarea facultatii in 2013 nu am avut loc de munca, astfel ca, acum la 34 de ani, tot nu am un contract de munca? Am tot auzit ca se poate platii din mana pentru anii perduti in munca? Este obligatoriu sa ai CIM? Sau cum se procedeaza, Va multumesc aniticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iulie 2022
bogdanA2012, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. militarii pot cumpăra vechime în muncă? dacă ... MARINESCU BOGDAN MARINESCU BOGDAN Bună ziua. Militarii pot cumpăra vechime în muncă? Dacă da, în ce condiții? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Bună seara! va rog frumos, as putea sa ma pensionez anticipat? ... Birnau Nicoleta Birnau Nicoleta Bună seara! Va rog frumos, as putea sa ma pensionez anticipat? Am 25 ani în câmpul muncii și 55, 5 ani virsta! Va mulțumesc! Exista posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)