avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua. Daca deschid un srl cu cod caen 6201 pot de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua. Daca deschid un srl cu cod caen 6201 pot de la 1.01.2023 ...

Buna ziua. Daca deschid un srl cu cod caen 6201 pot de la 1.01.2023 sa optez pentru impozit microintreprinderi? Sau este considerat un cod de consultanta cum este 6202. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: us3r , utilizator 09:42, 19 Iulie 2022
Teoretic da, insa raspunsul e in detalii... Presupun ca acum esti PFA cu 6202, nu stiu nici eu cum sa interpretez activitatea din IT prestata pentru o firma daca s-ar incadra pe 6201 sau 6202. Nu stiu daca s-ar incadra pe 6201 fiindca nu am niciun drept asupra softului modificat/creat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma ...si fara iferry iferry Salutare, Am un PFA cu norma de venit, pe cod CAEN 6202 (consultanta in IT). Vreau sa imi adaug si codul 6201 (dezvoltare software) pe acelasi PFA. CAEN ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)