avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ,am nevoie de o informație ...Firma Arcom ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ,am nevoie de o informație ...Firma Arcom mai funcționează ...

Buna ziua ,am nevoie de o informație ...Firma Arcom mai funcționează ?Am mare nevoie de o vechime de la ei pentru tatăl meu , pentru pensie dar pe internet îmi arată că este închisă definitiv iar la numerele găsite nu răspunde nimeni ?Sunt din judetul Botoșani și nu as bate drumul degeaba !Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: drentea , utilizator 12:52, 27 Iunie 2024
Arcom SA cu sediul in Bucuresti apare ca fiind in functiune daca la acea firma va referiti
Trebuie sa va adresati firmei care detine arhiva. Poate fi o firma care a preluat activele ARCOM (vedeti la Registrul comertului din judetul unde a functionat filiala) sau la o firma specializata in arhivare din Bucuresti.
Puteti contacta Arhivele nationale.
Gasiti program de lucru ARCOM Bucuresti aici: [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ARCOM SA - - funcţiune ..potrivit informatiilor ONRC
J40/2147/1991
ROONRC.J40/2147/1991
405195

Bucureşti Sectorul 1, Str. VIRGILIU, Nr. 81
Societatea Arcom am cautat o si eu,din fericire dupa zecile de nr .de telefon date ,mi a raspuns cineva,va las aici nr. de telefon daca va mai ajuta,tot pt. vechime i am cautat si eu.
Telef: 0726373363
Email: office@arcom.ro
Mi au raspuns atat la email cat si la telefon.
Succes

Bună ziua! Încă este valabil numărul de telefon ! Mulțumim!
Helen.helen09@yahoo.com a scris:

Societatea Arcom am cautat o si eu,din fericire dupa zecile de nr .de telefon date ,mi a raspuns cineva,va las aici nr. de telefon daca va mai ajuta,tot pt. vechime i am cautat si eu.
Telef: 0726373363
Email: office@arcom.ro
Mi au raspuns atat la email cat si la telefon.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive Flor Detesan Flor Detesan Sotul a fost detasat de la intreprinderea chimica Turda prin firma Arcom Bucuresti in LIBIA pentru 2 ani in perioada 1984-1986 . Nu stiu in prezent unde se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! doresc sa știu unde se afla arhiva fostei intreprideri ... Piti05 Piti05 Buna ziua ! Doresc sa știu unde se afla arhiva fostei Intreprideri de Calculatoare Electronice Felix București ( ICE Felix ) . Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Arhivă Ciprian1882 Ciprian1882 Arhiva trustului de construcții Bacău din str oituz nr 10 în perioada 1978-1979? Va mulțumesc (vezi toată discuția)