avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesionare cabinet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesionare cabinet

buna ziua. doresc sa concesionez un spatiu in cadrul unui dispensar in care functioneaza cmi-uri medicina de familie. spatiul este reprezentat de doua camere ce nu sunt utilizate dar sunt trecute in acte ca spatiu comun. din cei 8 medici 6 mi-au semnat ca sunt de acord. pot merge mai departe cu actele!? mentionez ca cele doua persoane care nu si-au dat acordul nu au baze concrete...una dintre ele spunandu-mi ca si ea are un baiat rezident si ca de ce sa imi semneze mie cand poate sa-l obtina pt el. cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 20:13, 26 Ianuarie 2010
vreti sa il concesionati altor medici adica? daca e asa, va sfatuiesc sa incercati totusi la DSP cu ce aveti acum; oricum cererile pe Min. San. merg greu si nu se stie pe ce baze (temeiuri legale)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Continuitatea unui cabinet medical individual olariucris olariucris Sunt de medic de familie angajat al unui cabinet medical individual(CMI) din decembrie 2012. Proprietarul CMI este aproape de pensie si imi va dona praxisul, ... (vezi toată discuția)
Darea in comodat a unui spatiu concesionat de primarie, cu acordul primariei mdDentist mdDentist Buna ziua, Primaria concesioneaza un spatiu medical unei firme pe Hotărârea nr. 884/2004. Ca sa suga mai multi bani de la Casa de Asigurari, patroana ... (vezi toată discuția)