Este legal ca dupa evaluarea probei interviu , la un cconcurs de promovare in treapta profesionala ,procesul verbal cu calificativele se inregistreaza in registrul de secretariat iar dupa 3 ore presedintele comisiei sa sune membri sa se redeschida sesiunea de evaluare si sa modifice punctajele acordate ( presedintele a dat 10 iar ceilalti membri (2 la numar) 7 la prima evaluare iar in urma reevaluarii sa dea toti 10) si sa faca un nou proces verbal de inchidere (ambele pv fiind inregistrate in evidente la citeva ore distanta unul de altul
Nu e legal. Modalitatea de promovare in treapta profesionala este reglementata prin decizia/dispozitia conducatorului institutiei dar trebuie sa fie in concordanta cu prevederile legale care nu permit situatia expusa de dumneavoastra intrucat se nesocoteste principiul transparentei si nediscriminarii.
Contestatie
yogub
Buna ziua,am participat la un concurs pentru ocuparea unui post de infirmier si am contestat rezultatul la proba interviu.Este corect ca,comisia de evaluare sa ... (vezi toată discuția)
Examen pe post
sonias
Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)