avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Este legal ca la Casa de pensii sector 1 si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Este legal ca la Casa de pensii sector 1 si la Casa ...

Buna ziua
Este legal ca la Casa de pensii sector 1 si la Casa de pensii a municipiului Bucuresti audientele la director(la cea a munic.Bucuresti NU este afisat numele directorului pe site ) audientele in aceasta perioada sa se tina NUMAI telefonic, pe motiv de fosta perioada de pandemie? si de unde stiu ca persoana cu care tin audienta telefonica este intr-adevar directorul si nu chiar functionarul al carui comportament vreau sa-l reclam directorului? multumesc anticipat pt.raspuns

Alte discuții în legătură

Sentinta nepusa in executare madalina2013 madalina2013 Prin Sentinta Civila nr. 6002 din 07.06.2013 a Tribunalul Bucuresti, Sectia A VIII A - Conflicte de Munca si Asigurari Sociale, ramasa definitiva si ... (vezi toată discuția)
Buna seara casandrarobertamona casandrarobertamona Buna seara. As dori daca puteti sa ma ajutati in legatura cu o problema privind cartea mea de munca. Am predat cartea mea de munca firmei la care am lucrat ... (vezi toată discuția)
Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)