avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BO si CEC
Discuție deschisă în Executare silită

BO si CEC

Pe 24.11.2009 am depus la Judecatoria sect. 3 spre a fi investite cu formula executorie 5 BO si CEC, ale unor societati diferite. Acestea au fost repartizate si judecate de doua instante (3 + 2).
Initial taxa judiciara de timbru am platit-o la sect. 3 (in sectorul la care am considerat ca este locul Bancii platitoare si anume banca unde societatea noastra are contul). Pentru 2 din documentele de plata, Judecatoria mi-a cerut sa platesc taxa de timbru la sect. 5 (sector in care isi are sediul social societatea noastra, dar si unde isi desfasoara activitatea Judecatoria sect. 3).Acestea inca nu s-au finalizat desi am platit din nou taxa unde mi-au cerut si am depus la dosar Ordinele de Plata in original in data de 28 decembrie.
Pentru celelalte 3 dosare am primit sentinte de forma:
"Admite exceptia necompetentei teritoriale.
Declina competenta solutionarii cererii formulate de petenta SC.........SRL cu sediul in Bucuresti...........,sect.5 de investire cu formula executorie a biletului la ordin ............. emis de intimata SC..........SRL , cu sediul in ..............,jud Dolj, in favoarea Judecatoriei Craiova."
Va intreb:
1. De ce pentru acestea trei nu mi s-a cerut sa refac plata taxei de timbru?
2. Inseamna ca Judecatoria sect.3 va trimite personal dosarul la Craiova, si daca da, de la cine si in cat timp voi afla rezultatul?
3. Cele doua, pentru care am platit a doua oara taxa judiciara de timbru, vor da o hotarare definitiva si in cat timp?
Va multumesc anticipat,
Astept un raspuns cat mai concis ca sa stiu ce am de facut pe viitor,

Alte discuții în legătură

Taxa timbru-investire b.o ContSters154162 ContSters154162 Pentru investirea cu formula executorie a unui Bilet la Ordin cat este taxa de timbru? Multumesc.:D (vezi toată discuția)
Cerere de investire raluca69 raluca69 Buna seara! pate este cineva care ma poate indruma in problema pe care o relatez in continuare Cum depun CERERE DE INVESTIRE CU FORMULA EXECUTORIE a unui ... (vezi toată discuția)
In baza caror articole/legi pot apela privind o cerere de investire formula executorie advsys advsys buna ziua, treb sa fac o cerere cu privire la investirea a un BO cu formula executorie, iar eu cererea pe care o voi depune am apelat la legea 58/1934, la ... (vezi toată discuția)