avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am o întrebare să știu dacă mă încadrează la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am o întrebare să știu dacă mă încadrează la voucherul ...

Am o întrebare să știu dacă mă încadrează la vocherul de 5000 de euro sunt cu piciorul drept amputat de la coapsa am avut un infarct miocardic cu două stenturi și sunt diabetic de 19 ani cu 4 insulina pe zi vă mulțumesc pentru înțelegere
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:27, 22 Iulie 2022
Bună ziua,

De voucher beneficiază persoanele care îndeplinesc aceste trei condiții:
- au o dizabilitate atestată prin certificatul de încadrare în grad de handicap;
- nu au un loc de muncă și sunt în căutarea unuia;
- au vârstă de muncă (de principiu, 18-65 ani).

Dacă vă încadrați, puteți citi detalii despre actele și documentele necesare aici:
www.avocatnet.ro/articol_616...

Multă sănătate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua mama mea are diabet zaharat tip 1 și un infarct miocardic ... Szabo Claudiu Szabo Claudiu Buna ziua mama mea are diabet zaharat tip 1 și un infarct miocardic astea au fost depistate în urma cu 3 ani ie independenta de insulina de 4 ori pe zi și ... (vezi toată discuția)
Am drept de munca madadulhan madadulhan Sunt persoana cu handicap vizibil amputati picior drept o treime coapsa primesc o indemnizatie de 272,00 lei pe luna am drept de munca fara sa imi fie luata ... (vezi toată discuția)
Infarctul miocardic si introducerea de stend sunt incluse ca handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 Dacă în urma diabetului afecțiunile cardiovasculare suferă modificări cum ar fii:să produs infarct,apoi am fost nevoit să mi se introducă stend,asi ... (vezi toată discuția)