avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua, care este legea care reglementează ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua, care este legea care reglementează carantinarea ...

Bună ziua, care este legea care reglementează carantinarea persoanelor pozitive în urma testării Covid. Cât mai este perioada ptr persoana cu 3 vaccinuri? Contracții din casă se carantineaza? Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

În urma testării am fost diagnosticat pozitiv covid. În iulie ... peugen68 peugen68 În urma testării am fost diagnosticat pozitiv Covid. În iulie 2022 ce perioadă de carantină este obligatorie având 3 doze vaccin. Care este legea care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc ... husseincudop husseincudop Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am angajat la firma y. la interviu mi s-a spus ca ... Ada3542 Ada3542 Buna ziua, m-am angajat la firma Y. La interviu mi s-a spus ca programul va fi de la 20:30 la 5:00. Apoi in prima mea zi de munca am aflat ca o sa am si ... (vezi toată discuția)