avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Factura spitalizare Austria! Bună ziua! Știe cineva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Factura spitalizare Austria! Bună ziua! Știe cineva cu exactitate ...

Factura spitalizare Austria!
Bună ziua! Știe cineva cu exactitate ce consecințe pot suporta dacă sunt oprit pe teritoriul Austriei și am o factura pentru spitalizare neplătite?
Cel mai recent răspuns: Andrei1995pch , utilizator 14:04, 24 Iulie 2022
Niciuna, datoria de pe factura aia va ajunge la un moment dat în România, la un executor judecătoresc. Cu dobânda de rigoare.


Ok. Mulțumesc

latka a scris:

Niciuna, datoria de pe factura aia va ajunge la un moment dat în România, la un executor judecătoresc. Cu dobânda de rigoare.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura spitalizare austria! buna ziua, în 2019 am fost internat ... Andrei1995pch Andrei1995pch Factura spitalizare austria! Buna ziua, în 2019 am fost internat la un spital din Austria, poate sa îmi spuna și mie cineva care a mai trecut printr o ... (vezi toată discuția)
Amenda in austria eugen68octavian eugen68octavian Bună seara. Care sunt consecinţele dacă nu platesc o amendă dată pentru neplata parcării în Austria? Nu s-a întocmit decât o înştiinţare lipită ... (vezi toată discuția)
Ajutor,am nevoie de un raspuns cat se poate de repede andruovi andruovi Buna seara ! Fac apel in acest mesaj la persoanele avizate care ma pot ajuta cu un sfat in domeniul juridic . Eu sunt cetatean ucrainan,dar imi desfasor ... (vezi toată discuția)