avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Am depus dosarul pentru prelungirea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Am depus dosarul pentru prelungirea indemnizației ...

Buna seara!
Am depus dosarul pentru prelungirea indemnizației de creștere copil 3-7ani, eu am popriri.....până acum AJPIS imi oprea bani aferenti.Acum am primit din partea lor 2 răspunsuri diferite
1. Indemnizația 3-7ani nu se popreste.
2. Mi se va popri doar ce depășește jumătate din salariul minim(Indemnizația fiind de 1314,mai mică decât salariul nimim).
Care raspuns este corect?
Domni de la banca mi-au zis ca au nevoie de adresa ca sa nu oprească si ei.

Alte discuții în legătură

Poprire indemnizatie creștere copil minima accalin accalin Buna ziua. Am si eu o intrebare legată de indemnizatia pentru creșterea și ingrijirea copilului și poprirea acesteia. Dacă o persoană are ... (vezi toată discuția)
Executare silită, imposibilitate de a onora datoriile georalu1979 georalu1979 Doresc o soluție în legătură cu niște popriri ca urmare a unor incunviintari de executare silită. Din cauza unor probleme de sănătate, m-am pensionat ... (vezi toată discuția)
Interpretarea legii pentru popriri cory76 cory76 Legea popririi spune ca angajatorul poate opri pana la 30%din salariu...daca opreste doar 10%fin salariu este legal? (vezi toată discuția)