avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am urmatoarea problema si va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati. Locuiesc ...

Buna ziua.
Am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati. Locuiesc intr-un cartier rezidential unde se alfa 20 de case. Dumul de acces este privat cota/parte. Acest cartier este construit in anul 2017. Drumul comun este facut din pavaj. Acum, dupa aproape 5 ani acesta s-a stricat. Noi credem ca s-a stricat pentru ca nu a fost facut cum trebuie. Unde ar trebui sa ne adresem? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 25 Iulie 2022
Justiției. Ca să nu plecați la drum fără a avea o probă, căutați în primă fază să obțineți o opinie a câtorva persoane din domeniu, legată de cauza ce a generat stricarea acelei căi de acces (pot fi diferite, inclusiv de proiectare, nu neapărat de execuție, sau de faptul că s-au sărit niște etape esențiale). După aceea angajați avocatul.
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2022
latka, utilizator
Daca terenul reprezinta parte cota parte privata si avand in vedere vechimea executiei,este tardiv sa ridicati pretentii impotriva executantului
Fiind vorba despre parte privata,utilizatorii drumului detin obligatia sa asigure starea tehnica
Nu se justifica demers in instanta,deoarece ,se va invoca modalitatea defectoasa de utilizare si neintretinerea drumului de acces de catre beneficiari
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc într-un cartier rezidențial în care se ... Mihali.adrian Mihali.adrian Bună ziua! Locuiesc într-un cartier rezidențial în care se află 19 locuințe. Acesta are un drip privat care are acces la strada principală dar care ... (vezi toată discuția)
Protejare de distrugere drum privat imbroserv imbroserv Buna ziua, Am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati. In zona in care locuiesc sunt 4 strazi legate intre ele sub forma unui patrat. Trei laturi din ... (vezi toată discuția)
Acordul privind deschiderea unei noi cai de acces intr-un cartier de case Morea.stefan Morea.stefan Va prezint o speta but bear with me. Sunt proprietarul unui imobil intr-un cartier rezidential cu drum de acces privat cu cota indiviza. Cartierul are acces ... (vezi toată discuția)