avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Situatie: angajata cu un contract full time de mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Situatie: angajata cu un contract full time de mai mult de 12 ...

Situatie: angajata cu un contract full time de mai mult de 12 luni si unul cu timp partial de 5 luni. Incepand cu 1 Iulie primeste concediu medical cu cod 08 sarcina si lauzie, acest concediu medical poate fi platit doar la firma unde are cotizatie timp de cel putin 6 luni corect ?
Poate fi in coneciu medical la o firma si la cealalta nu?

Alte discuții în legătură

Concediu medical Sofia01 Sofia01 Buna ziua! Daca sunt angajata part time la o firma si full time la alta, concediul medical de maternitate se plateste la ambele locuri de munca? Daca la jobul ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vin și eu cu o nelămurire. octombrie 2016 - iunie ... Sabina T Sabina T Bună seara! Vin și eu cu o nelămurire. Octombrie 2016 - Iunie 2019 - angajată Ro Iulie 2019 - Ianuarie 2020 - străinătate Februarie 2020 - prezent - ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lauzie larisat larisat Buna ziua, sunt insarcinata in 38 saptamani, si sunt angajata la doua societati. Din cate am inteles concediu pre si postnatal este platit de ambele firme. ... (vezi toată discuția)