raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207, utilizator
 raluk0207, utilizator 	
			 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Pai conturile sotiei nu sunt bunuri comune cu tatal meu?
 Bordeiu Paul Marius 
	    	Utilizator

Bordeiu Paul Marius 
	    	Utilizator	    

Bazy	                   

In cadrul unei mese succesorale,notarul cere tuturor bancilor extrasele de cont si/sau istoricul conturilor respective ale defunctului.
In cazul in care ... (vezi toată discuția)
	                    Bazy	                   

In cadrul unei mese succesorale,notarul cere tuturor bancilor extrasele de cont si/sau istoricul conturilor respective ale defunctului.
In cazul in care ... (vezi toată discuția)

miara	                   

Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)
	                    miara	                   

Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)

Lukas90	                   

Succesiune..am făcut succesiune după soția tatălui meu (am avut împuternicire) iar la suma de bani care a avut-o la banca notarul a împărțit 1/2 cu ... (vezi toată discuția)
	                    Lukas90	                   

Succesiune..am făcut succesiune după soția tatălui meu (am avut împuternicire) iar la suma de bani care a avut-o la banca notarul a împărțit 1/2 cu ... (vezi toată discuția)