avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Ce se poate face in cazul in care, s-a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Ce se poate face in cazul in care, s-a pronuntat o ...

Buna ziua,

Ce se poate face in cazul in care, s-a pronuntat o hotarare judecatoreasca definitiva, fara cale de atac, pentru o executare silita, iar debitorul nu a primit acasa nimic de la judecatorie?
Datoria pentru care este executat este prescrisa, executarea fiind facuta la 4 ani de la restanta, insa el nu a primit citatie si a fost finalizat dosarul fara cale de atac.
Mai poate face ceva?
Incuviintarea executarii silite pronuntata de instanta nu se judeca cu debitorul. Se poate face contestatie la executare in termenul legal de la data comunicarii prinite de la executorul juecatoresc.
Este vorba probabil doar de o incuviintare a executarii silie.Contestatie puteti formula dupa comunicarea actelor de executare de catre executor.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces fond conflict de munca niculinapopa niculinapopa Am avut un conflict de munca cu societatea unde am lucrat.s-a judecat la fond si asteptam pronuntarea ,la adresa conventionala ,adica la cabinetul avocatului ... (vezi toată discuția)
Recurs nefondat saly30 saly30 Buna ziua am castigat recuperarea unei sume de banii primntr-o hotarare definitiva la jude sector 3 parata a facut recurs .Recursul s-a respins ca ... (vezi toată discuția)
Cale de atac echinacee echinacee Buna ziua! daca intr-o incuviintare executare silita,se mentioneaza,,fara cale de atac,, nu mai am posibilitatea de a depune contesteatie la executare? (vezi toată discuția)