Buna ziua,
Am certificat de incadrare in grad handicap accentuat din iunie 2021, am depus la serviciu ( comp RUS) acest certificat ,am beneficiat de scutire de impozit dar nu si de sporul de 15% la salariu cf HG 751/2018 pot primi retroactiv acest spor ? Mentionez ca am facut o cerere in acest sens , in iulie 2022 deoarece atunci persoana de la comp RUS nu mi-a zis ca trebuie sa fac aceasta cerere si nici nu mi-a dat nr de inregistrare in institutie, dar a consemnat pe copia certificatului conform cu originalul si a semnat pe el la acel moment,(cf art 60 din codul fiscal) la introdus in aplicatia de salarizare-motivul scurire , nr data certificat fara aceasta motivare nu putea sa imi acorde scutirea de impozit la salariu , iar acum cand solicit si sporul spune ca nu am solicitat scris atunci. Certificatul este valabil 2 ani , iar pe el scrie ,, obligă toate persoanele și autoritățile la respectarea lui în concordanță cu prevederile legislației în vigoare,,
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Beneficiile prevazute d edisp L nr 448 pot fi acordate dupa ce solicitantul parcurge procedura legal prevazuta respectiv depunerea tuturor documentelor