avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
andreea_8_11 a scris:

O duminica frumoasa va doresc iar pentru cei ce asteapta plini de emotie ziua de maine....asteptare cat mai usoara! Sunt oameni care sunt langa voi si va sustin, chiar daca nu isi fac simtita prezenta mereu.

Multumim!
:kissing:
La multi ani si felicitari participantilor la examen!!!
mi-e foarte greu sa cred ca nu mai sunt note mai mari de 8,45 la judecatori.
la suceava la judecatori mai sunt doua note peste 7 - 7,45 si 7,05.
sa nu ne imbatam cu apa rece...
desi a mai ramas putin pana la afisarea notelor, stresul cred ca e la maxim... cel putin la mine. nota mea e undeva la limita daca ar fi sa iau in calcul media examenelor din anii trecuti
cxtina a scris:

Ce parere aveti de stirea de mai jos???

,,.....senatorii au decis ieri ca avocatii, consilierii juridici, notarii si profesorii universitari de specialitate juridica sa poata intra in magistratura, fara concurs. Este necesar insa ca persoanele amintite sa indeplineasca o conditie, referitoare la vechimea in functie, care trebuie sa fie de cel putin 10 ani.

Propunerea a fost aprobata de plenul Senatului, cu 83 de voturi pentru si niciunul impotriva si prevede ca, alaturi de avocati, si fostii magistrati si consilierii juridici, notarii si profesorii universitari de specialitate juridica pot fi numiti procurori sau judecatori, dar numai la judecatorii si la parchetele de pe langa acestea. In plus, acestia nu pot fi detasati, transferati, delegati sau promovati la alte instante, timp de trei ani, pe alte functii.''

=D>
Am 9 ani vechime ca si consilier juridic, dar nu sunt de acord.Tot examenul ramane selectia.
Si pt. blue ray, sa nu fim ipocriti, intotdeauna bani au fost scopul marilor miscari, atat in lume, cat si in viata personala.Sa nu-mi spuneti voi mie ca nu conteaza si pozitia sociala pe care o ofera functia de magistrat.
Am prietena care in facultate a avut bursa de merit(adica 10 pe linie), a luat licenta cu 10, a intrat la INM cu 9,80, a terminat INM cu 9,70, si cand s-a dus pe post a avut o mare surpriza:PRACTICA TE OMOARA.
imalex a scris:

acesta a fost motivul pentru toate cazurile de judecatori sanctionati
sunt insa unele instante unde un judecator intra saptamanal cu cate 70-80 de dosare,

eu cunosc o tipa care a avut si 120 de dosare pe sedinta#-o

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)