avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
crede-ma ca sunt si nervii mei in joc, mi se pare ca am tot mai putine sanse sa iau la judecatori cu 7.85
ar fi a treia oara cand as pica fix sub bara. nu ma mai tine psihicul sa mai dau o data
buna dimineata! sunt si eu cu voi. doua note de 9? spune-ne mai multe! (acum am vazut ca ai scris, aproape in acelasi timp)
cred ca voi sta toata ziua cu laptopul in brate astazi...
camicris, am si eu tratatele lui neagu de 200 de lei, dar ale mele nu cred ca au caractere ptr orbi. oricum, sunt o investitie buna.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
anais_anais, utilizator
la suceava altă persoană ne-a spus cu totul alte note... dacă reţin bine un 7,45 şi un 7,05
Buna dimineatza :)

Desi nu am partcipat la acest examen v-am urmarit toate postarile si sincer m-au cuprins emotiile.
Este ziua cea mai asteptata si va doresc succes tuturor.

Va tin pumnii si sa auzim numai de bine doamnelor si domnilor magistrati =D>
ContSters102066, utilizator
sunt apx 30 de pers inscrise la suceava.
multumim, lenia!
anais_anais, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)