avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
eu doar 50 zile...din care trebuie scăzute cele cu insomnii cronice...rămân cam 42-43, dar am mai dat examenul şi în primăvară şi în toamnă, nu învăţ decât exclusiv după ce anunţă examenul...
anais_anais a scris:

si eu sunt optimista, desi a fost cineva pe aici care a tot spus ca au fost foarte usoare subiectele, eu raman la parerea mea ca au fost cu grad mediu si ridicat de dificultate, foarte putine intrebari fiind clare, deci usoare. si nu spun asta ptr ca nu am invatat, dimpotriva am invatat de dimineata pana seara timp de 10 luni, din mai multe manuale in paralel, plus spete si grile

Offf....de unde luati voi atata energie si timp sa invatati atatea ore? Ca mie nu imi ajunge efectiv timpul.....nu mai stiam cum sa fac....
12-14 ore pe zi.....rezultând inevitabil insomnii...nu-ţi recomand.....ia-o din timp şi încearcă să nu memorezi...presupun că am înţeles bine că intenţionezi să dai acest examen...
Cazul meu....n-am învăţat continuu atâtea luni.. oricum este de aplaudat...
Valentinaqq sa stii ca un copil e o mare bucurie dar asta sa nu te impidice sa mai incerci sa-ti realizezi visul; fiul meu are 1,8 ani si eu invat printre pampersi, mancare si multe piese de lego :D iar din vara ma intorc la birou dar tot nu renunt la idee. Sper sa iei acuma dar si daca nu iei nu renunta la visul tau

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)