avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
poate inca se gandesc la suplimentare...daca ar fi trecut admis ......gata se inchidea lista...eu cred ca o sa mai afiseze odata lista cu mentinile de rigoare:admis/respins.
triton..nu cred ca trebuie sa-ti faci griji........ nu ai de ce....emotii au cei cu 7,15.. desi nici in cazul lor nu pot aparea probleme...
oricum pe 8 aprilie PLENUL CSM trebuie sa valideze rezultatele concursului...asa ca nu mai e mult....
fluturas1980 a scris:

camicris a scris:

alte carti utile:=D>
[ link extern ]
[ link extern ]
Camicris, tu le-ai avut pe astea la examneul din primavara?

nu pe toate, dar pe unele le-am achizitionat acum
Ati facut calculul cate pagini sunt de invatat?
Mie mi-au dat vreo 4800...#-o
Neata! Hristos a inviat!
camicris a scris:

Ati facut calculul cate pagini sunt de invatat?
Mie mi-au dat vreo 4800...#-o

Problema cea mai spinoasa nu e cat avem de invatat ci modul de abordare.
Ca am vazut ca fiecare are o opinie in acest sens.
Apoi se pare ca e foarte important sa invatam sa asimilam nu sa tocim si sa invatam pe de rost materia. Trebuie sa facem conexiuni si trebuie sa avem o gandire logica.

O zi buna si spor la invatat

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)