Multumesc Karmina si ZZ-MAN,
Ca de obicei amabili si la obiect.
Karmina, apropo de pastrarea calitatii de OM la care te refereai, stiu foarte bine ce vrei sa zici. Parte din colegii mei au intrat ani trecuti. Cu unii dintre ei am mentinut relatii frumoase in continuare, cu altii am avut relatii bune pana sa devina magistrati. Dupa acest punct nu le mai ajungi nici cu prajina la nas dar ma rog, fiecare isi traieste viata dupa cum ii place, inclusiv pe plan profesional.
Cine stie, o fi fost o nepotrivire de caracter si nu mi-am dat eu seama.:duh:
Va doresc Succes in activitate si cat mai multe impliniri pe toate planurile !!!=D>
Da cred ca da, imi tot caut ceva serviciu si peste tot este o batae de joc ceva de neimaginat. Am citit pana acum tot felul de legii stupide dar trebuie sa reiau materia. Asteptam insa ceva un semn ....o speranta.
De ce nu stati sa inveti pentru magistratura si sa dai in toamna? Ca dupa serviciu poti alerga, dar un timp liber pentru invatat mai greu. Daca are cine sa te tina -practic, adica....sa plateasca facturi , mancare si alte alea....- mai bine sa valorifici timpul pt invatat. E pacat daca tot ai mai incercat, ce mai conteaza 2,3 luni de invatat pentru viitorul tau?