avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Multumesc Karmina si ZZ-MAN,
Ca de obicei amabili si la obiect.
Karmina, apropo de pastrarea calitatii de OM la care te refereai, stiu foarte bine ce vrei sa zici. Parte din colegii mei au intrat ani trecuti. Cu unii dintre ei am mentinut relatii frumoase in continuare, cu altii am avut relatii bune pana sa devina magistrati. Dupa acest punct nu le mai ajungi nici cu prajina la nas dar ma rog, fiecare isi traieste viata dupa cum ii place, inclusiv pe plan profesional.
Cine stie, o fi fost o nepotrivire de caracter si nu mi-am dat eu seama.:duh:
Va doresc Succes in activitate si cat mai multe impliniri pe toate planurile !!!=D>
Succes in profesie tuturor celor care au reusit ! Karmina mult succes si asa cum am intuit esti un om deosebit si asa sa ramai.=D>

Dar totusi ce semnale aveti ... este posibil examen in toamna ?
Urmareste site-ul CSM-ului, sigur apare acolo, daca va fi examen.Ce faci, mai incerci in toamna la magistratura? Cum stai cu invatatul?
Da cred ca da, imi tot caut ceva serviciu si peste tot este o batae de joc ceva de neimaginat. Am citit pana acum tot felul de legii stupide dar trebuie sa reiau materia. Asteptam insa ceva un semn ....o speranta.
De ce nu stati sa inveti pentru magistratura si sa dai in toamna? Ca dupa serviciu poti alerga, dar un timp liber pentru invatat mai greu. Daca are cine sa te tina -practic, adica....sa plateasca facturi , mancare si alte alea....- mai bine sa valorifici timpul pt invatat. E pacat daca tot ai mai incercat, ce mai conteaza 2,3 luni de invatat pentru viitorul tau?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)