avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Aviz libera practica terapie ocupationala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Aviz libera practica terapie ocupationala

Buna ziua!
Am o intrebare referitoare la legea 58/2022 care aduce ajustari la L 151/2010. Aceasta lege aduce si modificarea privind lista specialiștilor care se vor putea ocupa de furnizarea serviciilor specializate integrate de sanatate, in aceasta lista extinsa fiind inclusi si terapeutii ocupationali.
Asta inseamna ca si acestia vor putea obtine aviz de libera practica?
Intreb pentru ca am incercat sa infiintez un PFA pe cod CAEN 8690. La ONRC Alba mi s-a spus ca nu se poate infiinta PFA pe acest cod. Am fost indrumata spre ANAF, acolo mi-au cerut aviz de libera practica. Deocamdata nu am inteles de catre cine este eliberat si in ce conditii.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Înființare pfa pe cod caen 8690 Sorina G. Sorina G. Bună ziua, Aș dori să întreb dacă există persoane care au înființat de curând PFA pe codul CAEN 8690 \"Alte servicii referitoare la sănătatea ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8690 pfa ApartamentBalcon ApartamentBalcon Buna ziua, ma confrunt cu o problema ce nu vad unde sa pot gasi raspunsul (onrc ma trimite la institutul de statisitica, la institul de statistica am mers ... (vezi toată discuția)
Codul caen 8690 OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU ce activitati prevede codul CAEN 8690 ?puteti sa il prezentati mai detaliat va rog. (vezi toată discuția)