avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Înființare PFA pe cod CAEN 8690
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Înființare PFA pe cod CAEN 8690

Bună ziua,
Aș dori să întreb dacă există persoane care au înființat de curând PFA pe codul CAEN 8690 "Alte servicii referitoare la sănătatea umană".
Sunt terapeut ocupațional iar la ONRC mi s-a spus că nu se poate înființa PFA pe acest cod, deși am colegi care au făcut asta. Au motivat că cei care au deja probabil au înființat înainte de noile reglementări (?).
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Aviz libera practica terapie ocupationala Sorina G. Sorina G. Buna ziua! Am o intrebare referitoare la legea 58/2022 care aduce ajustari la L 151/2010. Aceasta lege aduce si modificarea privind lista specialiștilor ... (vezi toată discuția)
Pfa pe codul caen 8690 Criss758 Criss758 Buna, As dori sa fac un PFA pe codul Caen 8690 - Alte activitati referitoare la sanatatea umana (nutritia). Pe baza diplomei de masterat, cei de la ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8690 pt pfa Andreea_7 Andreea_7 Buna ziua, pentru a deschide un PFA cu codul CAEN 8690 (alte activitati referitoare la sanatatea umana) este necesar sa depun si documente justificative? Detin ... (vezi toată discuția)