As dori sa fac un PFA pe codul Caen 8690 - Alte activitati referitoare la sanatatea umana (nutritia). Pe baza diplomei de masterat, cei de la Directia Nationala de Statistica mi-au indicat ca as putea lucra pe acest cod.
Am fost la Registrul Comertului, unde am primit 2 raspunsuri diferite de la 2 persoane. Prima data mi s-a spus sa ma hotarasc intre pfa si srl. A doua oara, le-am spus ca am ales pfa si mi-au raspuns ca nu se poate pfa pe acest cod, doar srl. Mai multe informatii nu mi-au dat, decat ca nu se poate.
Intrebarea mea este, din ce cauza nu se poate face pfa pe codul 8690? In conditiile in care am vazut alte persoane fizice autorizate care lucreaza pe acest cod.
Buna,
Ati reusit sa infiintati PFA pe acest cod? La fel mi s-a spus si mie la Registrul Comertului, desi am colegi care au infiintat PFA pe acest cod, e adevarat ca in urma cu ceva timp. Eu nu am gasit nimic specific legat de noile reglementari care sa spuna ca nu este posibil.
Multumesc!
Pfa - intrebari
Blu37
as vrea sa renunt la srl si sa devin PFA. dar ma intereseaza urmatoarele:
- stiu ca nu pot sa am angajati cu contract individual de munca, dar pot avea ... (vezi toată discuția)