avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Cu specializarea de sociolog va rog sa imi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Cu specializarea de sociolog va rog sa imi raspundeti ...

Buna ziua! Cu specializarea de sociolog va rog sa imi raspundeti cu ce cod CAEN ma pot angaja la o firma de producere a articolelor de marochinarie si harnasament. Multumasc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 30 Iulie 2022
Poate vreți cod COR, CAEN se folosește în cazul infintarii unor societăți comerciale.. nu vad vreo legătură între marochinărie și sociolog.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce cod caen trebuie sa folosesc pentru a deschide ... adelian adelian Buna ziua, Ce cod caen trebuie sa folosesc pentru a deschide o firma care coase pentru un producator curele din piele pentru dama? Multumesc! (vezi toată discuția)
Administrator financiar (patrimoniu) cor 263111 turcalexandra turcalexandra Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca acest cod COR (Administrator financiar (patrimoniu) COR 263111) se preteaza pentru o persoana care este administratorul ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa, nelamurire cod caen Anddreea85 Anddreea85 Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA cu norma fixa de venit, avand ca domeniu de activitate \\"Productia si comercializarea de accesorii din piele, in ... (vezi toată discuția)