avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deconectare apartament de la termoficare de catre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deconectare apartament de la termoficare de catre furnizorul de agent termic fara solicitare proprietar

Buna ziua,

Mama mea locuieste (singura) la bloc si pe scara blocului a ramas singurul apartament fara centrala termica individuala. Asociatia de locatari a anuntat-o (neoficial) ca nu se stie daca cei de la Termoficare vor mentine furnizarea caldurii peste iarna pentru un singur apartament de pe scara.
Intrebarea mea este: furnizorul de agent termic are acest drept avand in vedere ca furnizarea caldurii este o problema de asigurarea a vietii? Si daca cei de la termoficare pot deconecta apartamentul, va rog spuneti-mi cum putem ataca aceasta decizie sau cui ma pot adresa pentru rezolvare (sa nu fie deconectata de la termoficare) daca evident exista o solutie (situatia este in orasul Craiova).
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 23:08, 29 Iulie 2022
Vedeti situatia si din perspectiva cealalta, ca acest agent economic nu mai poate oferi servicii de calitate si poate sa dispara sau sa dea faliment in actualul context energetic. Nu exista obligativitatea de asigurare a vietii la un agent economic. Incercati sa gasiti dvs. solutii pentru mama dvs.
[ link extern ] /
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare termoficare targu mures motosz motosz Buna ziua, As dori sa ma ajutati la solutionarea unui abuz, din punctul meu de vedere, din partea firmei care furnizeaza agentul termic, precum si apa calda ... (vezi toată discuția)
Cadura la bloc ivanvintilica ivanvintilica S-a terminat sezonul de furnizare a agentului termic si incepem sa ne facem probleme, cum va fi la iarna viitoare. Asociatia noastra are un singur bloc cu 7 ... (vezi toată discuția)
Debransare de la r.a. de termoficare criss84000 criss84000 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista vreo limita calendaristica pentu debransarea de la centrala termica. Avem aprobare de debransare de la regia autonoma ... (vezi toată discuția)