avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut, Intr-un orasel, am o casa de vacanta locuita ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut, Intr-un orasel, am o casa de vacanta locuita rar. In curte ...

Salut,

Intr-un orasel, am o casa de vacanta locuita rar.
In curte bunicul meu a construit in 1960 un, citez "closet cu hazna betonata".
Citatul este dintr-un aviz sanitar semnat de niste medici la vremea respectiva pe care l-am gasit printre acte.

Intre timp, proprietatea a fost racordata la canalizare si apa. Haznaua din curte este folosita super rar.

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari:

Avant in vedere contextul (construita legal acum 60 de ani) si legislatia actuala:

1) pot fi amendat? (legislatia noua din 2019, faptul ca nu e fosta septica etc)

2) pot fi obligat sa nu o mai folosesc deloc?

3) pot fi obligat chiar sa o demolez (in contextul in care nu as mai folosi-o)

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2022
mb3_48900, utilizator
Cel mai recent răspuns: mb3_48900 , utilizator 07:53, 30 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
De ce "nu", dar daca chem vidanja brusc "da"?
Daca ar fi folosit activ, ar putea sa miroasa a floricele la vecini chiar si acum.

Pt a raspunde, aveti buton , nu mai citati raspunsurile anterioare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa potabila cu miros fecaloid mika-le mika-le Buna ziua. Am o intrebare, daca se poate. Apa noastra potabila miroase a fecale. Langa grupul nostru de pompare (doua blocuri) a fost construita acum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)
Distanta legala între fosa de racordare la scurgere și fantana rody_pinti rody_pinti Bună ziua! M-ar interesa la ce distanta de fântână mea cu apa potabila poate să-și facă vecinul un cămin (o groapa) prin care se leagă la rețeaua ... (vezi toată discuția)