avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua! Imi poate spune va rog cineva, unde gasesc ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua! Imi poate spune va rog cineva, unde gasesc lista cu ...

Buna ziua!

Imi poate spune va rog cineva, unde gasesc lista cu toate codurile caen secundare, pentru 855 ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 14:45, 1 August 2022
Aceasta grupa include pregatirea pentru orice profesie, hobby sau pentru dezvoltare personala.

Sunt excluse activitati educationale cum sunt ele definite în grupa caen 851 pana la grupa caen 854, de exemplu învatamântul prescolar, învatamântul primar, învatamântul secundar sau învatamântul superior. Grupa include taberele si scolile care ofera pregatire în activitati sportive pentru grupuri sau în mod individual, predarea limbilor straine, pregatirea în domeniul artelor, teatrului sau muzicii sau orice alt gen de pregatire sau instruire specializata. Aceasta instruire nu poate fi comparata cu instruirea din grupa caen 851 pana la grupa caen 854.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare training in romania AliaSpancec AliaSpancec Buna, va rog sa ma ajutati cu situatia urmatoare: O companie din Republica Moldova vrea sa organizeze in Romania niste traininguri. In acest scop vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)
Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)