avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. As dori va rog sa ma ajutati cu o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. As dori va rog sa ma ajutati cu o pproblema. Lucrez ...

Buna ziua. As dori va rog sa ma ajutati cu o pproblema. Lucrez in invamant si as dori sa l pun pe sotul coasigurat, am facut cerere la secretariat in octombire anul trecut...dar acuma am realizat ca ea nu l punea coasigurat numa persoana in intretinere. La CAS nu este asigurat.
Secretara zice ca nu stie cum sa faca, programul edusal nu l lasa sa faca modificari. Va rog frumos sa ma ajutati. multumesc. Cum trebuie sa procedeze secretara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 4 August 2022
Trebuia sa depuneti la casa de asigurări de sănătate următoarele documente: act de identitate valabil la data solicitării, original şi copie, documente care să ateste relaţia de rudenie sau căsătoria cu persoana asigurată, declaraţie pe propria răspundere din care să rezulte că nu realizează venituri proprii, precum şi o declaraţie pe propria răspundere a persoanei asigurate prin care aceasta declară că are în întreţinere persoana respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp am lucrat sotia am avut ca ,coasigurat.acum am iesit ... rodoef rodoef cat timp am lucrat sotia am avut ca ,coasigurat.acum am iesit la pensie sotia poate beneficia de acest privilegiu ?daca nu ce trebuie facut ca sa benificieze ... (vezi toată discuția)
Bună ziua dacă mama mea este ieșită la pensie de boala poate ... Mmd. Mmd. Bună ziua dacă mama mea este ieșită la pensie de boala poate să il ia pe tatăl meu ca și coasigurat?? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Cum devin coasigurata la sanatate? rodica copaciu rodica copaciu Buna ziua, sunt o persoana fara loc de munca, cum pot deveni coasigurata la sanatate dupa sotul meu care este pensionar? Va multumesc, multa sanatate! (vezi toată discuția)