avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, La compania noastra de constructii, in data ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, La compania noastra de constructii, in data de 11.08.2021 ...

Buna ziua, La compania noastra de constructii, in data de 11.08.2021 am angajat o persoana in varsta de 58 de. ani aflata in somaj pana la aceasta data, pentru care am solicitat A.J.O.F.M. Cluj incheierea conventiei prevazute de Legea 76/2002 cu modificarile si completarile ulterioare/Legea nr. 72/2007 privind stimularea incadrarii in munca, cererea fiind insotita de toate documentele necesare.Inca pana la aceasta data nu au semnat conventia si nici nu ne-au facut platile motivand ca nu au primit inca bani. Ne apropiem de termenul de 12 luni dupa care oricum expira conventia, ce ma sfatuiti sa fac ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:05, 3 August 2022
Sesizati Ministerul Muncii sau ANOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent financiar pentru angajarea studentilor marianar marianar Buna ziua, Daca angajez studenti cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata, nu numai pe perioada vacantelor beneficiez de acel stimulent de ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana peste 45 ani adina48 adina48 Am incercat sa angajaez la firma o persoana peste 45 ani si am solicitat informatii de al Ajofm Buzau.Mi s a spus ca legea exista prin care se acorda 500 lei ... (vezi toată discuția)
diminuarea somajului cu 15% neliz neliz Drepturile banesti prevazute la art. 72 din 75 din Legea nr. 76/2002, se diminueaza cu 15%. Inainte cuantumul indemnizatiei pentru cei care se angajau din ... (vezi toată discuția)