avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Cadru didactic titular, cu vechime de 15 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Cadru didactic titular, cu vechime de 15 ani in invatamant, ...

Buna ziua! Cadru didactic titular, cu vechime de 15 ani in invatamant, doresc sa imi iau timp de 1 an concediu fara plata... Postul meu ramanand rezervat, pot in acest timp sa ma angajez la privat fara a pierde postul de titular in invatamant? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 4 August 2022
Da, puteți sa va angajați în sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fără plata învățământ AlinaGeorgiana29 AlinaGeorgiana29 Buna ziua! Lucrez în învățământ de 6 ani cu contract pe perioada nedeterminata și îmi doresc ca începând cu 1 septembrie sa îmi iau concediu fără ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate ... lenuta_topala lenuta_topala Bună ziua! Sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate vechime şi am fost în concediu fără plată un an şi jumătate (februarie 2019- august 2020). ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata delioaraeu delioaraeu Buna ziua! Sunt profesor in preuniversitar, cu definitivatul luat in 2016, am o vechime de 25 de ani in invatamant (9 ani in preuniversitar si 16 in ... (vezi toată discuția)