avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Facturare RO e-factura Buna ziua, Referitor la ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Facturare RO e-factura Buna ziua, Referitor la facturarea în ...

Facturare RO e-factura
Buna ziua,
Referitor la facturarea în relația B2G, pe factura, la codul CPV (Common Procurement Vocabulary) se va trece codul specific lucrarilor executate - ex. 45310000-3 - Lucrari de instalatii electrice sau se va trece codul CPV specificat in contractul de achizitie publica - 45314000-1 - Instalare de echipament de telecomunicaţii?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Facturare ro e-factura buna ziua, referitor la facturarea în ... liliana.arau@ liliana.arau@ Facturare RO e-factura Buna ziua, Referitor la facturarea în relația B2G, pe factura, la codul CPV (Common Procurement Vocabulary) se va trece codul ... (vezi toată discuția)
Plafon achizitie directa, cod cpv sau grupa , ac cu subunitati ariaint ariaint Context: Autoritate Contractanta (întreprindere publica) cu • Sediu central • 8 subunitati fara personalitate Juridica • Sectii subordonate ... (vezi toată discuția)
Alimentare cu energie andreeaz andreeaz am un contract de lucrari-alimentare cu apa. tb sa racordez la energie electrica gospodaria de apa si forajul. alimentarea cu energie electrica o pot face cu ... (vezi toată discuția)