avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice alimentare cu energie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

alimentare cu energie

am un contract de lucrari-alimentare cu apa. tb sa racordez la energie electrica gospodaria de apa si forajul. alimentarea cu energie electrica o pot face cu executantul? sa o consider lucrari suplimentare?
Cel mai recent răspuns: Public Procurement Specialists SRL , Expert achizitii publice 11:55, 24 Martie 2009
Daca nu este prevazuta in proiectul tehnic, DA conform prevederilor art. 122 lit. i din OUG 34/2006.
nu este prevazut in proiectul tehnic, insa art. 122 lit. i cere indeplinirea unor conditii:se specifica "lucrari neprevazute" .... alimentarea cu energie electrica din punctul meu de vedere nu poate fi considerata lucrare neprevazuta....si nu prea stiu cum sa fac....
Desi in practica se face destul de des ceea ce am spus eu mai devreme, pentru a evita orice neplaceri puteti proceda asa:
- cautati un cod CPV aferent instalatiilor electrice
- atribuiti lucrarea/serviciul unui operator economic (acelasi sau altul) prin achizitie directa (cel mult 15.000 euro fara TVA - art. 19 din OUG 34/2006)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional si negociere fara publicare? geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Suntem o AC care a incheiat cu un operator economic un contract de lucrari pentru alimentare cu apa potabila a unei comune, prin procedura de ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Contractul pentru asigurarea utilitatilor unui obiectiv irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Cum se procedeaza pentru achizitia unui contract de lucrari pentru asigurarea alimentarii cu energie electrica ptr. un sistem de canalizare si statie epurare ... (vezi toată discuția)