avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Buna ziua In cazul in care in TRIM I 2021, se face o ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Buna ziua In cazul in care in TRIM I 2021, se face o sponsorizare ...

Buna ziua

In cazul in care in TRIM I 2021, se face o sponsorizare . mare ca si valoare, societatea fiind la acel moment platitoare impozt Microintreprindere. Din trimestrul IV 2021 societatea devine platitoare de impozit pe profit.

Intrebarea este diferenta de Sponsorizare ramasa de dedus din trimestrul I 2021 pot deduce in Trim IV 2021 si diferenta in 2022, cand societatea este platitoare de impozit pe orofit??

Sau Sponsorizarea ramasa, din trim I 2021 ramana ca si o simla cheltuiala in acest caz

Multumesc frumos
Delia Goicov

Alte discuții în legătură

Incepand cu trim iv firma devine platitoare de impozit pe profit lucian.serfezi lucian.serfezi Buna ziua, am urmatoarea speta: o societate microintreprindere a realizat in primele 3 trimestre din anul calendaristic ch cu provizionale neded in suma de ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare de catre srl microintreprindere ana55 ana55 un SRL care este microintreprindere poate face sponsorizare? (vezi toată discuția)
Impozit microintreprindere trim iv 2021 ionela11 ionela11 Buna ziua, Intrebare daca o microintreprindere are doi angajati din luna decembrie 2021 cu cate jumatate de norma fiecare cand declara impozitul micro in ... (vezi toată discuția)