avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am un credit ipotecar cu doua ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am un credit ipotecar cu doua apartamente.In momentul ...

Buna ziua.
Am un credit ipotecar cu doua apartamente.In momentul de fata creditul este achitat in proportie de 80 la suta.
Exista posibilitatea scoaterii de sub ipoteca a unui apartament si sa ramana unul care sa acopere restul soldului de plata?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:51, 7 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti sa vorbiți la banca, dar nu cred ca banca va fi de acord si nu o sa aveti ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere ipoteca p_cris02 p_cris02 Acum 3 ani am contractat un credit in valoare de 53.000 Euro, pentru care am ipotecat doua proprietati (una evaluata la 56.000 Euro, cealalta la 36.000 Euro). ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil asupra caruia exista o ipoteca za_raptor za_raptor Buna ziua, Am gasit un imobil pe care vreau sa-l cumpar prin programul Prima Casa si care indeplineste toate criteriile pe care le aveam pentru ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar tiviki tiviki Am un credit ipotecar luat in 2008,nu am avut probleme sau intarzieri de plata ,pana azi cand am primit o scrisoare de la banca precum trebuie sa fac o noua ... (vezi toată discuția)