avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ma poate ajuta cineva cu o lămurire. Accident rutier ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ma poate ajuta cineva cu o lămurire. Accident rutier vinovatu ...

Ma poate ajuta cineva cu o lămurire.
Accident rutier vinovatu făcând contestație la procesu-verbal și nu îmi dau seama ce hotărâre a luat Judecători.

Tip solutie: Amână cauza

Solutia pe scurt: pentru a fi citati in cauza celălalt conducător auto si societatea asiguratoare
Document: Încheiere de şedinţă zz.ll.2022

După (Ministerul Justiției).
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2022
Tanasiemarius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tanasiemarius , utilizator 10:19, 8 August 2022
Procesul continua ,s a amanat pt motivele mentionate ,vor avea loc si alte termene de judecata...
Pai și ce hotărâre a dat prima instanta el sau eu
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident ... Tanasiemarius Tanasiemarius In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier usor (tamponare), pe scurt am fost acrosat in trafic de un alt conducator auto, dupa ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna urmatoarea decizie? mulțumesc ! pentru săvârşirea ... Alex Bucur Alex Bucur Ce inseamna urmatoarea decizie? Mulțumesc ! pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. ... (vezi toată discuția)
Desfãºurarea procesului în fond ºi recurs raul82io raul82io Buna ziua tuturor! Am expus aici mai demult o problema legata de un accident rutier in care am fost implicat. Ideea e urmatoarea: am avut un proces verbal ... (vezi toată discuția)