avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, Imi puteti spune va rog care este codul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, Imi puteti spune va rog care este codul CAEN pentru ...

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog care este codul CAEN(domeniu + activitate) pentru activitati referitoare la consiliere dezvoltare personala?
Ultima modificare: Marți, 9 August 2022
htechprogressio, utilizator

Alte discuții în legătură

Coduri caen pfa Alina Georgiana9 Alina Georgiana9 Buna ziua! Vreau sa-mi deschid un PFA si ma intereseaza care sunt codurile CAEN corespunzatoare ocupatiei de consilier dezvoltare personala, trainer/formator ... (vezi toată discuția)
Codul caen pentru consilier pentru dezvoltare personala Radu365 Radu365 Doresc sa deschid un PFA. Va rog sa ma ajutati! Care este codul CAEN pentru \\\\"consilier pentru dezvoltare personala\\\\" cod cor 242324 ? pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma intr-un apartament Aliya Aliya Buna ziua, Pentru a-mi putea deschide o firma de\' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii ... (vezi toată discuția)