avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In situatia in care s-a dezbatut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In situatia in care s-a dezbatut succesiunea deja,iar ...

Buna ziua,

In situatia in care s-a dezbatut succesiunea deja,iar ulterior se afla de existenta unor conturi/ depozite bancare care nu au fost trecute in certificatul de mostenitor, se mai poate face ceva pentru a intra in posesia lor mostenitorul unic? Mentionez ca au trecut 2 ani de la deces, respectiv de la obtinerea certificatului de mostenitor.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BUBU17 , utilizator 18:38, 10 August 2022
Da, se poate face un supliment la certificatul de mostenitor. Luati legatura cu notarul care a instrumentat dosarul succesoral.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire carmen bodeanu carmen bodeanu Daca mostenitorul nu cunoaste cuantumul si banca la care decedatul pe care-l mosteneste avea un depozit in lei si valuta,cui se adreseaza si cu ce act?(avind ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu contul bancar al unui decedat asboss28 asboss28 Tatal meu a decedat in anul 2000. Acum am aflat ca a avut un cont bancar destul de substantial la o banca. Se mai poate intra in posesia acelei sume , cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters291019 ContSters291019 Titularii a doua conturi bancare au decedat. Eu sint inputernicita. Ce acte imi trebuie ca sa trec sumele pe numele meu. Trebuie trecute in actul de ... (vezi toată discuția)