avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salut, o întrebare legată de afisarea unei plăcute ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salut, o întrebare legată de afisarea unei plăcute informative ...

Salut, o întrebare legată de afisarea unei plăcute informative pentru proiectul StartUp Nation. Implementarea se va face la sediul din bloc, iar conform legislației, sunt obligat sa afișez o plăcută informativa indoor și una outdoor, in locul cu vizibilitatea cea mai buna pentru clienti, pe langa spatiul unde se desfasoara activitatea (fatada stradala, intrare in cladire etc). Pentru cea outdoor, am nevoie de ceva aprobare de la asociație? Sau direct aprobare de la locatari? Sau de la primărie? Pe plăcută nu e precizat numele firmei, doar proiectul Start-Up .
Ultima modificare: Joi, 11 August 2022
Marelu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:17, 12 August 2022
Aprobare de la asociație, fațada e proprietate comună.
Pentru placutele pozate la loc vizbil in partea comune de condominiu,obligatoriu aveti nevoie de acordul asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie spatiu program start up nation IMSS IMSS Buna ziua! Am va rog,situatia de mai jos pentru care va solicit un punct de vedere: In 2017 m-am calificat si am semnat acordul de finantare prin Start Up ... (vezi toată discuția)
Buna. in anul 2020 am înființat o societate in vederea obținerii ... andrea0810 andrea0810 Buna. In anul 2020 an înființat o societate in vederea obținerii de fonduri nerambursabile pt Start up Nation. Am ales o firma de consultanta. Nu știu ... (vezi toată discuția)
Start up nation 2018 - street van - iwilldoit iwilldoit Salut, as dori sa stiu care ar fi sansele ca proiectul meu privind infiintarea unui pizza street van sa obtina aprobare prin proiectul start up nation. De ... (vezi toată discuția)