avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu o opinie in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu o opinie in legatura cu urmatoarea ...

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu o opinie in legatura cu urmatoarea chestiune: actualul angajator, mi-a verificat contul de Linkedin si m-a intrebat cumva voalat daca am de gand sa plec de la ei, si daca sunt ok, deoarece la poza de profil aveam un baner “open to work”, pus de cand lumea, de dinainte sa fiu angajata lor, pe care l-am avut cand m-am angajat si dupa o perioada si pe care pur si simplu am omis sa il scot.
Deoarece firma trece printr-o perioada mai dificila , mi se pare neobisnuita intrebarea insotita de o poza cu profilul meu.
E ok ca acestia sa imi supravegheze conturile sociale? Banuiesc ca nu a fost supravegheat doar contul meu, dar as vrea sa stiu pana unde poate merge cu supravegherea, sau pana unde se intind drepturile mele.

Alte discuții în legătură

Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)