avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fuga de poliție fără permis.. Salut , în urma cu o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fuga de poliție fără permis.. Salut , în urma cu o luna de zile am fugit de politie neavand ...

Salut , în urma cu o luna de zile am fugit de politie neavand permis si am abandonat masina pe un câmp, la o săptămână distanta politia ma cautat acasa masina fiind trecuta pe numele meu , iar polițistul a spus ca îmi va trimite o citație în care sa declar cine a condus masina , precizez ca în curant am traseul pentru obținerea permisului, sunt șanse sa mi-l anuleze dacă ai au deschis dosar penal dar nu au dovezi concrete cum ca am fost eu la volan?
De unde ziceai ca esti Andrei ? Si unde anume s-a intamplat ? :)))
Ultima modificare: Luni, 15 August 2022
LuchianSeb, utilizator
Din Suceava sunt , mai exact în apropiere de Fălticeni
Ultima modificare: Luni, 15 August 2022
Andrei catalin2003, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A ramas fara permis desi era pasager Catalinasd Catalinasd Buna ziua. Un prieten de-al meu a patit urmatorul lucru: A mers cu masina lui dupa ce a baut, dar ca pasager. Masina a fost condusa de altcineva care nu a ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)
Mărturie mincinoasă, inducerea organelor în eroare și instigare la mărturie mincinoasă!!! bună ziua! problema mea sună cam așa.. in 2016 eram cu un ... Andrei19955 Andrei19955 Bună ziua! Problema mea sună cam așa.. In 2016 eram cu un prieten pompier în mașina (mașina lui),el era băut, poliția ia făcut semn să oprească iar ... (vezi toată discuția)