avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua! intreb si tot intreb ,in perioada 86-88 am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua! intreb si tot intreb ,in perioada 86-88 am facut armata ...

buna ziua! intreb si tot intreb ,in perioada 86-88 am facut armata obligatoriu la graniceri imediat dupa terminarea liceului fara a mai prinde sa fiu angajat ,un an si patru luni,intreb aceasta perioada constituie vechime , intra in cei 35 ani care trebuie sa -i indeplinesti la iesirea la pensie ,se iau in calcul daca vrei sa te pensionezi sa zicem la 61-63 ani ??????
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 21:00, 16 August 2022
Dragul meu,nu intra la pensionare anticipata partiala.. Asa sunt si eu,am facut munca fortata,ca si tine! La incendii,la inundatii,la salvari de oameni si bunuri. La Pompieri!
Asa vad Legea cei ce dorm in banci ! Stii care sunt.Daca primesc raspuns de la CEDO,va anunt!!
Este stagiu asimilat si intra in conditia de stagiu necesara deschiderii drepturiloer la pemsie de limita de varsta, limita de varsta cu reducerea varstei si al pensi de invaliditate.Nu intra in calculul pensiei anticipate si anticipate partiale.
va multumesc mult si sanatate si sper sa primiti raspuns favorabil
deci cand ajungi la 65 ani daca sa zicem ai 34 ani de serviciu iti adauga si acest an si 4 luni si faci 35 si 4 luni cam asa am inteles
Asta zic si eu!
Bravo! Exact !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare canyon1 canyon1 Buna ziua.As dori sa deschid un subiect,normal,zic eu si in asentimentul multor cetateni.Am o vechime complecta de peste 35 de ani si 5 luni, fara nici un fel ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona anticipat? croitorumaria croitorumaria Barbat nascut in 10 iunie 1956. Am 31 ani vechime, 4 ani maistru auto la grupul de pompieri Caras- Sevein, 1 an Transchim Pitesti, 26 la Dacia- Renault. Ma ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata ciubotarudan ciubotarudan Cand m-as putea pensiona anticipat sau patrial anticipat , avand urmatoarele date : sex masculin , nascut 20.06.1954 , 18 ani si 6 luni CIM ( din care 13 ... (vezi toată discuția)