buna ziua! intreb si tot intreb ,in perioada 86-88 am facut armata obligatoriu la graniceri imediat dupa terminarea liceului fara a mai prinde sa fiu angajat ,un an si patru luni,intreb aceasta perioada constituie vechime , intra in cei 35 ani care trebuie sa -i indeplinesti la iesirea la pensie ,se iau in calcul daca vrei sa te pensionezi sa zicem la 61-63 ani ??????
Dragul meu,nu intra la pensionare anticipata partiala.. Asa sunt si eu,am facut munca fortata,ca si tine! La incendii,la inundatii,la salvari de oameni si bunuri. La Pompieri!
Asa vad Legea cei ce dorm in banci ! Stii care sunt.Daca primesc raspuns de la CEDO,va anunt!!
Este stagiu asimilat si intra in conditia de stagiu necesara deschiderii drepturiloer la pemsie de limita de varsta, limita de varsta cu reducerea varstei si al pensi de invaliditate.Nu intra in calculul pensiei anticipate si anticipate partiale.
Varsta de pensionare
canyon1
Buna ziua.As dori sa deschid un subiect,normal,zic eu si in asentimentul multor cetateni.Am o vechime complecta de peste 35 de ani si 5 luni, fara nici un fel ... (vezi toată discuția)