avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Sunt pensionata pe caz de boala si in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Sunt pensionata pe caz de boala si in octombrie voi ...

Buna ziua. Sunt pensionata pe caz de boala si in octombrie voi indeplini varsta standard de pensionare. Am stagiul de cotizare pentru limita de varsta, dar imi lipsesc 20 de zile. Pot sa platesc 1 luna retroactiv ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 21:07, 15 August 2022
Buna seara!
Aveti aici informatiile dorite.
www.avocatnet.ro/articol_560...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am cumpărat 10 luni de vechime în muncă ca să ... DumitruAndriana DumitruAndriana Bună ziua.Am cumpărat 10 luni de vechime în muncă ca să pot completa cei 35 de ani de vechime mai puțin armata.Am 62 de ani și am depus dosarul de ... (vezi toată discuția)
Calculul varstei de pensionare pentru grupa a 2-a de munca Miha303 Miha303 Ce vechime este necesara pentru a beneficia de pensie anticipata pentru o persoana (femeie) care a lucrat 16 ani, 11 luni si 9 zile in grupa a 2-a de munca, 6 ... (vezi toată discuția)
Bună seara! va rog frumos, as putea sa ma pensionez anticipat? ... Birnau Nicoleta Birnau Nicoleta Bună seara! Va rog frumos, as putea sa ma pensionez anticipat? Am 25 ani în câmpul muncii și 55, 5 ani virsta! Va mulțumesc! Exista posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)