avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Sunt pensionata pe caz de boala si in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Sunt pensionata pe caz de boala si in octombrie voi ...

Buna ziua. Sunt pensionata pe caz de boala si in octombrie voi indeplini varsta standard de pensionare. Am stagiul de cotizare pentru limita de varsta, dar imi lipsesc 20 de zile. Pot sa platesc 1 luna retroactiv ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 21:07, 15 August 2022
Buna seara!
Aveti aici informatiile dorite.
www.avocatnet.ro/articol_560...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul varstei de pensionare pentru grupa a 2-a de munca Miha303 Miha303 Ce vechime este necesara pentru a beneficia de pensie anticipata pentru o persoana (femeie) care a lucrat 16 ani, 11 luni si 9 zile in grupa a 2-a de munca, 6 ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata lascarica lascarica Buna seara.Ma puteti ajuta cu un sfat? Am varsta de 57 ani si 2 luni,total stagiu de cotizare realizat este de 37 ani 5 luni iar din ianuarie 2003 sunt ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare definitiva papillon papillon Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu varsta de pensionare definitiva pt tatal meu: *este nascut in martie 1954 *are stagiul militar de 1 an si 4 luni si 7 ... (vezi toată discuția)