avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitele ce trebuiesc platite de sofer transpot ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitele ce trebuiesc platite de sofer transpot alternativ?

Lamuriti ma si pe mine va rog cu impozitele ce trebuiesc platite de catre sofer.( tansport alternativ)
Din suma incasa se retine zic 25% Uber, 10% firma partenera. (flota)Presupunem ca firma partenera isi plateste la zi toate taxele si impozitele,
Din restul de 65% care intra in buzunarul soferului nu cumva imi va cere pe viitor ANAF impozitul pe venit? Cum se justifica fiscal banii virati de firma?

Ultima modificare: Marți, 16 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 23:43, 16 August 2022
Dvs ce forma de autorizare aveti ca sofer de transport alternativ ? Aveti PFA ?
am si pfa dar diferenta mare intre cea ce tb sa plateasca un pfa ( impozit , cas, cass) si ce tb platit la o firma partenera , cum se explica diferenta ???
DVs va justuificati banii virati de firma partenera ( flota) prin factura pe care o faceti ca PFA catre firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriti ma si pe mine va rog cu impozitele ce trebuiesc platite ... fifi53 fifi53 Lamuriti ma si pe mine va rog cu impozitele ce trebuiesc platite de catre sofer.( tansport alternativ) Din suma incasa se retine zic 25% Uber, 10% firma ... (vezi toată discuția)
Flota uber nu are baza legala pe anumite aspecte, radulucian 22 radulucian 22 Flota Uber nu are baza legala pe anumite aspecte, A trebuit sa fac in prima faza comodat auto cu firma [am autorizație de transport alternativ]. Pt ... (vezi toată discuția)
Ce platesc cu adevarat firmele partenere uber, bolt etc. setboll21 setboll21 Ce platesc cu adevarat firmele partenere glovo, uber, bolt etc ca eu sa fiu in legalitate? Spre exemplu daca vrei sa faci uber iti trebuie firma srl sau pfa ... (vezi toată discuția)