Am intrat intr-un conflict cu un individ la magazin. La iesirea din magazin, individul a devenit violent. Am inceput sa-l filmez si mi-a smuls telefonul din mana. Mi l-a inapoiat dupa cateva secunde. Toata scena a fost filmata. Se incadreaza aceasta fapta la furt? Daca nu, unde si ce risca individul daca depun plangere?
Lonapak
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Interesanta speta, cred ca se poate retine art. 228 desi nu cred ca se va ajunge la o condamnare mai ales cu executare, depinde si de persoana in cauza daca e recidivista/cunoscuta cu fapte penale, ati putea depune plangere penala.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Plangerea dvs nu va duce nicaieri. Nu e furt si nu e tâlhărie. Nu cu telefonul avea treaba ci cu faptul ca filmati.
Faptul ca v-a smuls telefonul nu a avut scopul de a-si insusi acel tel.
Talharie
emyll
baiatul meu a furat telefonul unui alt copil din mana si a fugit,mentionez ca nu la lovit pe celalat copil,dar baiatul meu cand ia luat telefonul copilului si ... (vezi toată discuția)
Furt sau talharie
BanciuElena
Buna seara!
Fiul meu Dan, în varsta de 17 ani a fost batut intr-un parc pe 15 august 2016, în jurul orei pranzului de doi tineri de 16, respectiv 18 ani, la ... (vezi toată discuția)