avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Se poate ca o persoană(adică mătușa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Se poate ca o persoană(adică mătușa mea) care ...

Buna seara!
Se poate ca o persoană(adică mătușa mea) care a facut Certificat de mostenitor ( ilegal, fără să mă citeze/anunte niciodată )să îl înregistreze la o primarie iar la alta primarie nu? Lucrurile stau astfel : la Primăria X unde a locuit si decedat bunica, nu se gaseste absolut nimic pe numele bunicii. Desi a existat rol agricol, fiscal si pe numele ei si pe al mamei mele. Dar actele au dispărut în neant !!! Deși bunica(si mama mea) a avut destule( terenuri + imobil de la primul soț, adică bunicul meu natural dar, acestea au fost trecute pe un Titlu de Proprietate al celui de al 2 lea soț, care...a decedat înaintea ei cu 17 ani !!!! ) La această primărie Certificatul de moștenitor nu a fost inregistrat deloc, ca dovada mi-au dat Rolul fiscal la zi, iar mătușa nu figura la Taxe si Impozite . La primaria Y la distanta de ~ 100 km mătușa a vandut 2 imobile alipite + terenul de ~ 900 mp !!! Tot ale bunicii au fost!! Cum a reusit? A fost Certificatul de moștenitor cumva înregistrat la Taxe si Impozite, devenind proprietară, astfel sa fi putut vinde legal? altfel nu vad cum....
Mentionez ca totul s-a petrecut în 1996 .

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Succesiune si tp incomplet marianalincan marianalincan Va rog sa ma ajutati. Bunica mea a decedat in 1996. Ea a avut 2 copii: Ion si Tuta ambii decedati in 1986. La randul lor Ion are 2 copii in viata, Tuta a ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare cumparare si intrare pe rol fara extractul de carte funciara si proces verbal de punere in posesie pentru teren Mariana2306 Mariana2306 Mentionez ca impreuna cu mama mea Andreica Edetinem cota indiviza de ½ din imobil obtinuta prin mostenire.. Imobilul avand 100 mp in folosinta iar restul de ... (vezi toată discuția)