Buna seara!
Se poate ca o persoană(adică mătușa mea) care a facut Certificat de mostenitor ( ilegal, fără să mă citeze/anunte niciodată )să îl înregistreze la o primarie iar la alta primarie nu? Lucrurile stau astfel : la Primăria X unde a locuit si decedat bunica, nu se gaseste absolut nimic pe numele bunicii. Desi a existat rol agricol, fiscal si pe numele ei si pe al mamei mele. Dar actele au dispărut în neant !!! Deși bunica(si mama mea) a avut destule( terenuri + imobil de la primul soț, adică bunicul meu natural dar, acestea au fost trecute pe un Titlu de Proprietate al celui de al 2 lea soț, care...a decedat înaintea ei cu 17 ani !!!! ) La această primărie Certificatul de moștenitor nu a fost inregistrat deloc, ca dovada mi-au dat Rolul fiscal la zi, iar mătușa nu figura la Taxe si Impozite . La primaria Y la distanta de ~ 100 km mătușa a vandut 2 imobile alipite + terenul de ~ 900 mp !!! Tot ale bunicii au fost!! Cum a reusit? A fost Certificatul de moștenitor cumva înregistrat la Taxe si Impozite, devenind proprietară, astfel sa fi putut vinde legal? altfel nu vad cum....
Mentionez ca totul s-a petrecut în 1996 .
Procedura de atac
ticut81
Salut,
Uitati care e situatia cu care ma confrunt:
Matusa mea se casatoreste cu un barbat care are o fiica din prima casatorie, dupa 25 de ani sotul ... (vezi toată discuția)