avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune si tp incomplet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune si tp incomplet

Va rog sa ma ajutati. Bunica mea a decedat in 1996. Ea a avut 2 copii: Ion si Tuta ambii decedati in 1986. La randul lor Ion are 2 copii in viata, Tuta a avut 2 copii unul decedat in 1990 iar cel de al 2 lea decedat in 2009 ( ambii fara mostenitori ) iar sotul matusii decedat in 1993. Bunica a detinut un titlu de proprietate in baza legii 18 in care este trecut doar terenul extravilan arabil. Terenul intravilan pe care este construita casa in care a locuit bunica aproximativ din 1926 nu apare pe titlul de proprietate.In acea curte a locuit si verii mei care au decedat ( 1990 si 2009) Pe rolul Primariei apare terenul intravilan in suprafata de 1800 mp detinut de bunica , dar nu vor sa-mi elibereze nici o dovada cu acest teren sugerandu-mi ca prin instanta sa cer actiune inconstatare asupra acesui teren .Am obtinut de la Primaria din localitatea respectiva un certificat fiscal dar mi-au dat numai cu ce apare pe tp .Mentionez ca pt terenul intravilan impozitul a fost platit partial nu stiu pana cand si pe ce nume ( ar fi de plata 700 ron la zi ) . Spuneti-mi va rog ce pot face sa obtin un document cu terenul intravilan ( casa ) pentru dezbaterea succesiunii

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate ContSters115731 ContSters115731 Bunica mea si fratele acesteia au avut in proprietate fiecare o parcela de cate 900 mp fiecare, mostenire de la parintii lor, deci l800 in total.Prin anii ... (vezi toată discuția)
Va rog o parere despre o succesiune leusan leusan In situatia in care: Se dezbat 2 succesiuni si ulterior unul dintre mostenitori ,( care este un nepot) , afla( ceilati mostenitori stiau ) ca pe terenul ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren dienusa dienusa ar mai fi sanse sa recuperez un teren la care am CF pe bunici care au cumparat in 1926 si care trebuia sa figureze pe TP-ul tatalui meu?In CF l-am gasit ... (vezi toată discuția)