avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare teren

ar mai fi sanse sa recuperez un teren la care am CF pe bunici care au cumparat in 1926 si care trebuia sa figureze pe TP-ul tatalui meu?In CF l-am gasit intabulat pe baza unuiTP pe numele unei persoane straine de fam noastra,terenul a fost vandut mai departe ,deci la prima vedere ar fi fost cu acte in regula,am aflat ca vicele de la acea vreme l-a trecut pe TP-ul soacrei sale....terenul respectiv figureaza in cererea tatalui meu din 1991, cat si in reg agricol din 1956 si reg agricol din 1992-1995...acest teren a fost al IAS-ului si in 1993 in urma unui proces a fost atribuit fostilor proprietari...dar tata era paralizat si au profitat cei de la primarie de el...terenul trebuia trecut pe TP al tatalui meu.Se mai poate face ceva?cei de la primarie au spus ca ,NU,deoarece este intabulat si vandut si este construit pe el...si ca pers care a cumparat a fost de buna credinta vazand ca actele sunt la prima vedere in regula?
Cel mai recent răspuns: dienusa , utilizator 22:37, 11 Mai 2012
ma scuzati ca postez din nou,dar totusi daca ma puteti ajuta cu un sfat ,cat de mic,as avea sanse sa incep un proces?sau sa ma adresez prefecturii cu CF-ul si cu 2 adev care au aceeasi data 20 nov 1991 ,dar semnatura si stampila diferita ,una cu suprafata lipsa 5800 mp intravilan dupa care s-a dat si TP,sau sa ma adresez parchetului pt-ca acest teren practic a fost "furat"-e prea tarziu pt a recupera acest teren?va rog mult sa-mi dati un sfat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera un teren lipsa de pe tp dienusa dienusa in 20 noe1991 s-a emis adev de prop pe o suprafata de 2,99 ha conf hot nr 57 a com judetene,titlul de prop s-a emis in 2000 cu suprafata de 2,41,deci lipsa 58 ... (vezi toată discuția)
Teren lipsa de pe un tp dienusa dienusa va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac intr-o problema pe care sper sa o explic cat mai bine...Cu ocazia unui proces pt radierea tatalui meu de pe un TP/am ... (vezi toată discuția)
Testament valabil? dienusa dienusa tata-l meu impreuna cu fratele sau au fost crescuti de o matusa in casa parintesaca(tatal decedat din 1930,mama lor recasatorita in alta loc),inainte de a ... (vezi toată discuția)