avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinii vor sa ridice podul casei cu 2m, constructia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinii vor sa ridice podul casei cu 2m, constructia se alipeste ...

Vecinii vor sa ridice podul casei cu 2m, constructia se alipeste partial de calcanul meu. Curtea mea este foarte ingusta si mi-e teama ca inaltarea imi va lua lumina si soarele. De asemenea m-au anuntat ca vor face subzidire la fundatia lor si ca aceasta se va extinde si sub fundatia mea!
Noi am fost pusi in fata faptului implinit, nu am fost nici notificati de intentie, nici nu ni s-a cerut acordul. Care sunt reglementarile in acessta situatie? As dori informatii inainte de a apela la organele care au emis autorizatiile.
Bucuresti, sector 2

Alte discuții în legătură

Acord notarial vecin reparare acoperis si mansardare cristian-mihai cristian-mihai Buna ziua, Acum jumatate de an am cumparat o locuinta din perioada interbelica pe care vreau sa o renovez si sa ma mut in ea. Constructia are deja un ... (vezi toată discuția)
Cos de fum pe calcan mai inalt i97ccp i97ccp Buna seara, Am autorizatie de constructie, cu alipire la calcan. Nu a fost nevoie de acordul vecinului pentru emiterea autorizatiei. Acum, vecinul vrea bani, ... (vezi toată discuția)
Acord construcție la calcan annesis annesis Buna seara, Am CU pentru construcție unde este specificat cuplare la calcan , doar ca vecinul nu e construit pe calcan la limita de proprietate, iar eu ... (vezi toată discuția)